Angående drömmar!

Publicerat: måndag 13 augusti, 2007 i kompisar, sömn, sy, tankar, väder

Inspirerad av Korps drömtydande ska jag här försöka återberätta en lite förvirrad del av nattens dröm.

”Jag är ute och rider, men plötsligt kommer jag gåendes över en äng med en mycket liten häst under armen. Lika plötsligt står jag i en kö för att köpa en biljett till en ishockymatch som sedan visar sig vara en basketmatch där Will Smith spelar med. Jag sitter på en bänk och hejar med en liten mus i min ficka. Plötsligt sitter jag inte längre på bänken utan står högt uppe på ett galler flera meter ovanför bänken. När jag ska klättra ner har basketplanen förvandlats till en bassäng och vattnet når ända upp till gallret jag sod på. Nu simmar jag istället i vattnet……..”

Där vaknade jag upp. Tyd det den som kan!!??
Det är som om nån jävel sitter och zappa snabbt på min drömfjärrkontroll och hela tiden byter kanal. Och det finns en sjuhelvetes massa kanaler att välja på!
Inte konstigt att jag är både förvirrad och trött när jag vaknar!

Annars kom jag ur säng relativt tidigt idag. Mest pga en mycket hungrig katt som ömsom slickar och ömsom biter mig i fingrarna. Strax efter jag utfodrat den hungriga katten ringde en kompis. Han skullle komma med deras sons tvätt som jag lovat tvätta mot betalning. Sonen har ett jobb som gör att han reser mycket och därmed inte riktigt hinner med att tvätta som han borde.
Och nu är det ju så fuktigt i luften att tvätten knappt torkar annat än i torkskåp/torkrum/tumlare.
Tvättade upp ett tunnt linne i lördags kväll. Igår kväll var det fortfarande lite fuktigt nertill!!??

Fast just idag är luftfuktigheten ”bara” runt 70%. Annars har den i helgen legat på runt 80%. (Ärvde en barometer med hydrometer av min farmor därför har jag koll på detta).

HAr nu hunnit med att både duscha och klä på mig samt varit på både apoteket och hämtat ut insulin och i affären och köpt mjölk och hos mina kompisar och lånat deras symaskine ftersom som min krånglar, (eller krabbar som vi säger i småland:))

1 liter isvatten har snart gått åt och fläkten snurrar på. Tack gode gud för dessa ting!

kommentarer
 1. korpdotter skriver:

  ”HAr nu hunnit med att både duscha och klä på mig samt varit på både apoteket och hämtat ut insulin och i affären och köpt mjölk och hos mina kompisar och lånat deras symaskine ftersom som min krånglar”

  av nån anledning fick jag för mig att du skrivit detta liksom idag. (jag är rätt nyvaken, det kan vara därför). klockan är typ 20 över åtta och jag kunde inte få ihop hur du kunde ha hunnit allt det där… började fundera på superhjälteegenskaper o dyl… sen kom min hjärna tillbaka…

  det här var en helt menlös kommentar va?

  ljus och svalka och allt snällt

 2. catwoman skriver:

  hihi….Nä inte menlös…ganska rolig …eftersom jag idag inte kravlade ur sängen förrän vid 11-tiden och fortfarande sitter med andra koppen frukost kaffe i handen 🙂 Så var det med den superhjälten 😉

  Varma tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s