Ointressant

Publicerat: tisdag 11 september, 2007 i funderingar, kamp, känslor, själ, tomhet

Jag är så fruktansvärt ointressant så det finns lixom inget att skriva om!
Jag håller mig så nära ytan att jag inte känner det som finns inuti…jag vill nog heller inte känna det.
Jag har inte förmågan att beskriva känslorna så därför låter jag bli att känna dem…..sa jag att jag är ”världens bästa förträngare”….någonsin!
Jag tror till och med att om jag väntar tillräckligt länge med att äta så försvinner orsaken till att äta!!?? Om jag inte öppnar kylskåpet eller tänker på mat så försvinner hungern!

Nu vet jag ju att det inte är så….men min hjärna vill så gärna att det ska vara så ….så den försöker varje dag att förtränga vissa känslor …så som hunger, längtan, närkontakt med andra människor…och jag glömmer bort att det har gått flera dagar utan att jag träffat nån annan än kassörskan i affären…eller ens det….dessvärre har den verkligen hungern drivit mig till att äta mat i alla fall!

kommentarer
 1. Bunny J skriver:

  Det värsta med förträngningar (tror jag) är att det tillslut blir så mycket så att det svämmar över. Som om vallarna i Holland skulle brista. Risk för att drunkna eller skada sig på annat sätt. Inte bra.

  Är man deprimerad blir det antingen för mycket eller för lite mat. Det blir antingen så man straffar sig själv (ingen mat) eller som att man försöker begrava känslorna (mycket mat).

  Hoppas du tar dig igenom allt detta och att du kommer att må bättre. Kanske hjälper det om du verkligen bloggar ur dig allt du känner om du vill. Även sånt du kanske inte vågat innan, ens anonymt. För kanske kan det hjälpa om man tror på det. Jag tror på det! En kram från mig.

 2. catwoman skriver:

  Tack fina du! Det är bara det att jag egentligen mår som bäst när jag är sån!? Kanske är det så för att jag alltid haft svårt att göra mer än en sak samtidigt. Mår jag dåligt känslomässigt kan jag inte samtidigt som jag är i den känslan fungera normalt med något annat. Så som att laga mat, handla och såna vardags sysslor. Och jag har oftast inga ord till känslorna eller ens bilder jag klarar inte att bena upp och nysta i dem heller. Inte ens när jag gick i terapi fungerade det. Känner mig bara anklagad och attackerad i det!?
  Jag hamnar så lätt i att känna mig patetisk och det i sig gör att jag drar mig undan och håller mina känslor dolda även för mig själv :S

  T.o.m nu känner jag att jag tappat tråden och vet inte längre vad det är jag vill säga eller om det ens finns någon logik i det!!??

 3. Bunny J skriver:

  När man känner sig som längst nere så känner man sig värdelös, om ens det. Man kan verka vara tom på känslor, som om man går omkring i ett tjockt äckligt töcken. Tiden går men, själv står man på samma plats. Det i sin tur gör en ännu mer deppad. Man går runt i en ond cirkel.
  Har du läst Bloggens Budord hos mig? Det är ju på skoj men, en hel del sanning i det. Som att man aldrig är så ensam i sina känslor när man bloggar som man kanske tror.

  Om du bloggar för att få ut nåt du bär på som gör att du mår dåligt, varför inte lätta på din börda? Jag vet att det är känsligt och det är 100% upp till dig, ingen annan. Men om det är det du vill, så låt inget hindra dig från att berätta vad det var som hände som gör att du mår dåligt idag.

  Kram.

 4. Kang skriver:

  Hej Respis!
  Hoppas att du mår ltie bättre nu. Du är jätteintressant, jättefin och jättevacker!

 5. Toppis skriver:

  Hej fina du

  Har uppdaterat mig lite här nu. Mycket händer ibland. Både bra och dåligt.

  Du finns i mina tankar. Känner igen mig i det du skriver.

  Stryka och värme
  Och kramar så många du vill

  /Toppis

  …Och du har ett pris på min blogg:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s