Balans

Publicerat: onsdag 21 november, 2007 i funderingar, kamp, mående, trötthet

Försöker just nu hitta en balans som passar mig, med allt tränande, träffa kvinna jag är kontaktperson för och vardagssysslorna såsom handla, städa osv.
Dessutom är jag ju aktiv i två olika föreningar, där jag sitter som styrelseledamot i den ena och som suppleant i styrelsen i den andra. Har i alla fall meddelat styrelsen att jag inte kommer att engagera mig allt för mycket i kommande teateruppsättning men gärna kan vara behjälplig med marknadsföring, affischer, programblad osv.

Det som är en lagom och för mig okej nivå anses troligtvis av de flesta som ingenting. Det är sånt de flesta planerar in och hinner med på en förmiddag!
Men när man har i stort sett noll stresstolerans kan en enda grej tippa över hela balansen och jag orkar inte göra någonting, knappt ens stå upp!

Idag har jag endast lagat mat och dammsugit. Eller ja..jag har varit behjälplig per telefon till T som skulle kopiera upp och skicka ut medlemsbladet till den ena föreningen. Den andra föreningens medlemsblad ska oxå ut nu vilken dag som helts och jag insåg snabbt att jag inte skulle orka med båda. Men T var så vänlig att göra det själv. Hon behövde bara hjälp med lite smågrejor angående utskift och kopiatorn. Och det löste vi som sagt vad per telefon.

Mina ögon hotar hela tiden med att slå igen! Tänkte att jag i alla fall skulle försöka hålla mig vaken länge nog för att äta räkor till kvällsmat och titta på ”Heros” kl 21.
Fast som vanligt lär min trötthet försvinna strax efter kl 20 och jag kommer inte i säng förrän seeeent i natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s