Packat och klart….!?

Publicerat: tisdag 28 april, 2009 i allmänt blarr, ekonomi, funderingar, livet i största allmänhet

Undrar om min diskmaskin är på väg att packa ihop och …i så fall….när den tänker slå igen locket för gott!?
Den orkar inte riktigt ”dra igång” själv utan jag måste vrida fram vredet en liten bit för att motorn ska gå igång. Annars står den bara och försöker och försöker och försöker och……..
Det är likadant på sköljprogrammet….jag måste manuellt vrida fram den där lilla biten för att den ska starta upp och inte bara försöka och försöka och försöka och försöka och…….

Ska iväg strax och kopiera upp fibrogruppens medlemsblad. Insåg att jag missade bussen med bara några minuter för diskmaskinseländets skull!!
Nåja….det går en buss om 30 min så det är inte direkt nån ko på isen……dessutom är isen borta och korna går nu ute i hagen!…….men det är jävligt irriterande med diskmaskinen i alla fall!
Får ringa nån reperatör endera dagen och fråga vad det kan vara och i så fall, hur mycket det kosta att åtgärda det! För pengar har ju inte direkt så jag kan gödsla med! Denna månaden är en ren katastrof! Men eftersom jag är en mästare på att förtränga så har jag ännu inte ont i magen av det! Det brukar alltid lösa sig på nåt vis!

Go midda gott folk!

kommentarer
  1. lilletrollskimmer skriver:

    Åh, diskmaskin! Hoppas den repar sig för det är så skönt att ha en (helt utan själv sedan många år tillbaka) Ja, jag är även ”lilletrollskimmer” (som du ser nu). Fenomenet uppstår när jag varit inne och kollat statistiken inne på min hemsida och glömt att logga ut från den. Det nicket hör alltså till själva inloggningen på Blogstats som programmet heter. Jag har en till den och en annan till min hemsida på wordpress. Har ingen aning om varför detta uppstår men antagligen blir det så för att krävs två olika inloggningar.

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s