På annat ställe!

Publicerat: torsdag 23 juli, 2009 i allmänt blarr, fascinerande, fibromyalgi, livet i största allmänhet, smärta, träning

Det onda i skuldran/nacken är borta!
Inget mer ”kläm”.
Det hjälpte med regelbundet intag av smärtstillande, muskelavslappnande och stretching i 2 dagar.

Däremot vaknade jag med en väldigt skum värk i vänster hörselgång/kind och den där lilla flärpen som sitter i ingången till hörselgången! Det var svullet och tjockt. Det gjorde tom ont att gapa och tugga vid frukost!?
När jag tuggat en stund lugnar smärtan ner sig men det var likadant nästa gång jag skulle tugga!
Svullnaden har lagt sig men flärpen gör fortfarande ganska ont.
Hel skumt!!??

Men när man har fibromyalgi är man van vid att det ALLTID gör ont någonstans!
Jag tror jag varit helt smärtfri en dag på typ 15 år!

Har varit på ett easylinepass ikväll. Det är verkligen kul! Och jobbigt!
Jag är så svett mot slutet så jag liksom glider på maskinerna!
Men det gör nytta!
På tre pass har jag minskat mitt midjemått med 2-3 cm!!
Så det här ska jag fortsätta med!

kommentarer
 1. Vad skumt! Det där med ont i flärpen vid örat har jag också haft. Det var flera år sen. Det gjorde verkligen jätteont och jag kunde inte sova på den sidan. Det gick över efter nån dag eller två men jag undrar fortfarande vad det var för nåt.

  Beundrar dig som kör på med träningen, easyline verkar kanonbra. Varma tankar och kramar så många du vill ha och behöver, och så *blåsblåsblås* på örat!

 2. Mia skriver:

  Har också haft flärpont. Kommit på att det kan ha lite med mående och pillande att göra för min del. I perioder tenderar jag pilla mig i öronen utan att jag själv märker det. Andra påpekar dock! :-/

  Idag blev jag bara så trött på min kropp och psyket. Andra verkar må bra och bli pigga av utevistelse och motion. Jag blir dyngtrött och får ont i kroppen. Det vore ju bra med några ”normala” signaler mellan hjärna och resten av mitt jag men icke då.

  Kram till dig!

 3. catwomankitty skriver:

  Jag får ibland en finne precis där, men denna gången är det nåt annat!
  Angående träning gäller det nog att hitta något som man verkligen tycker är kul! Jag har ju börjat träna easyline och jag tycker det är skitkul! Jag känner själv att de där undanflykterna inte tendera att fastna så starkt i hjärnan som de har gjort en längre tid nu! Fast jag kommer förmodligen att tröttna även på detta! Av erfarenhet vet jag att jag fungerar så. Tycker saker är roliga en period sen lessnar jag. Det blir aldrig ett behov och en rutin, som de flesta andra säger att det blir med saker man håller på med ett tag!?
  Jag har jättesvårt att skapa rutiner och tycker dessutom att det är dödstrist med dem! Känner mig mig inlåst och frihetsberövad av rutiner! Dessutom blir allting så jävla tråkigt!
  Jag behöver glida omkring som jag vill och inte ha några måsten över mig. Då mår jag i alla fall bäst psykiskt! Annars har jag oxå dåligt med ”normala” signaler mellan hjärnan och kroppen! Hårda sömmar mot huden kan lätt förväxlas med knivar!
  Varma tankar och kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s