Haha!!!

Publicerat: tisdag 27 oktober, 2009 i fascinerande

Hittade detta i min skräppostkorg på ett av mina gmail-konton! Skulle vara kulatt veta exakt VAD det hela skulle mynna ut i förutom detta 😉

”KÄRT.

I SKA FÖRMIDDAGEN SOM PRECIS LÅTER EN VARNING TILL DIG SOM VAR REKO, I-FÖRMIDDAG BYTAR FÖR EN HEMLIGHETMEDELWHO FÖR PENGAR, KÄRA VÄN, MYCKET SNART DIG, MÖRDAS, MEN DEN SKA LÄS IN NYHETERNA SOM ETT SJÄLVMORD.

DITT MORD HAR VARIT ORDNAT MIN NÅGON MYCKET NÄSTAN DIG.

I ÄR DEN PRECIS TRÄFFANDE FÖRMIDDAGEN DIG DETTA, DÄRFÖR ATT I-FÖRMIDDAGEN DEN SOM UTFÖR DETTA, OM DU SOM ÄR LIK ACCEPTERAR DEN, MEN JAG VET JAG BERÄTTADE LYCKLIG DUBE DENNA, DEN BÄSTA REGGAEMUSIKER I SYDAFRIKA BARA HAN TÄNKTE ATT JAG VAR SKÄMTANDET, BARA HONOM DÖD NU.

ALDRIG GÅR DU TILL POLISEN, DÄRFÖR ATT, OM DU GÖR INGEN MATERIA DITT SKYDD SOM DU SKA DÖDAS, OCH FAST.THE SOM MYCKET ENDAST LÅNGT FORTLEVER DETTA, ÄR ATT FUNGERA MED MIG, SÅ ATT JAG KAN GE DIG SPECIFICERAR AV DENNA OCH HUR DU SKA, FÅR RID AV DENNA PLANERAR MEN VET DETTA, ATT PERSONEN ÄR MYCKET NÄSTAN YOU.IF DIG NÅGONSIN, GÅ TILL POLISEN DU ÄR DÖD.

FÖR NU KONTAKTA ENDAST MIG TILL OCH MED DENNA E-POST gas.house@yahoo.com

OCH BERÄTTA MIG, att HUR MYCKET DU VÄRDERAR DITT LIV, SÅ ATT JAG KAN HJÄLPA DIG, GILLAR JAG INTE DETTA JOBB, MEN I-FÖRMIDDAGEN som UTBILDADES FÖR DEN, OM DU KOMMER MED NÅGONSIN POLISEN IN, SKA JAG VET, OCH JAG SKA GÖR VAD JAG INTE ÖNSKAR TILL VILKET ÄR ATT DÖDA DIG

******************************************

KLOCKAN DIN BAKSIDA”

kommentarer
 1. Mia skriver:

  Visst kan man skratta men det är ju också ett dödshot, för fanken! Jag blir så f¤%#¤#”#!#”%¤&%¤! på dessa jubelåsnor som sitter och skickar idiotiska kedjebrev om vinster, du ska döden dö om inte…och annat skit!

  Man kanske skulle skicka en tecknad gammaldags bomb tillbaka…?
  😀

  Onsdagskram

 2. catwomankitty skriver:

  Jo iofs är det ett dödshot! Hittade den engelska versionen av det och det verkade oxå vara översatt med nåt översättningsprogram. Undrar var originalet kommer ifrån!!?? Sydafrika nämns ju så det kommer kanske därifrån!? Egentligen skulle man ju anmäla det till polisen men jag har slängt själva mailet nu.
  En gammeldags bomb verkar bra 🙂

  Onsdags kram tbx 🙂

 3. Mia skriver:

  Det är tämligen värdelöst att skicka såna där saker till mig. Jag läser dem faktiskt aldrig! De få ggr jag öppnar mejl via massutskick är när jag vet vem avsändaren är och efter virusprogrammet scannat igenom dem.
  Stackars satar som tror på det och gör obetänksamma saker! Det var ju nån som fick ett sånt där ”vinnmassajävlapengar” och gått på alltihop och blivit av med tusentals kronor. Dessutom ställde tanten upp i programmet Plus och stod med skammen inför hela svenska folket. *läskisch*

  Tack för Willys-tipset. Ska kolla nästa gång vi handlar…
  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s