12 timmar

Publicerat: måndag 7 december, 2009 i allmänt blarr, fibromyalgi, livet i största allmänhet, sömn, träning, trötthet

Ja det är väl ungefär vad jag sovit i natt (och på fm)

Kom i säng, inte mega trött ändå, vid oo-tiden och somnade ganska snabbt.
Har sen sovit, förutom kattutfodring vid 10-tiden, utan allt för många uppvaknande.
Det blev nog bara en 3-4 stycken på tolv timmar.
I normala fall vaknar jag 5-6 ggr på en natt. När det är som värst-kanske 1-2 ggr/timme!

Sitter här och funderar på vilket jag ska prioritera först: En tur till simhallen med träning och bastubad eller att diska upp den megadisk som står i köket, samt plocka upp tvätten från igår?

Det lutar mest åt simhallen faktiskt. Disken och tvätten står ju kvar men romerska avdelningen har inte damtid i förrän på onsdag igen!

Ja nu är det bestämt!
Ska bara packa väskan och klä på mig något annat än ”uppstigalinnet” ( till skillnad från nattlinnet som en del har på sig när de sover. Jag klär inte på mig mitt förrän jag stiger upp. Varför kan ni ju räkna ut själva 😉 )

På återseende!

kommentarer
 1. I natt är det min tur att hoppa över sömnen, den senaste veckan har jag förskjutit dygnet mer och mer. Ibland undrar jag om mitt inre dygn har 26 eller 28 timmar för jag får det aldrig att stämma riktigt med klockan. 😀

  Varma tankar och kramar! Lycka till med gaddningen förresten, vilket coolt motiv!

 2. tristess skriver:

  Fyfasen vad hemskt med sömnstörningar, har det också. Känner verkligen igen mig, kan också vakna en gång per timme i värsta fall. Inte undra på att en aldrig känner sig utsövd. Jag vet en som fått en sömnbehandling som tydligen hjälpt, ska få den av en bekant vid tillfälle.

  Ha en bra dag

  Kram

 3. Det där som ni bägge damer kämpar med, otaliga uppvaknanden, har jag läst är den värsta formen av sömnstörningar att ha. Man kommer aldrig ner i djupsömn ordentligt och blir förstås helt outsövd. Det måste vara gräsligt jobbigt.

  För mig har det alltid varit helt annorlunda, problemet är att somna men sen sover jag ordentligt tills jag vaknar. Förr när det var som värst kunde jag lyckas somna på morgonen och sova en eller två timmar i bästa fall. Men jag fick djupsömn och upptäckte att jag kunde fungera ganska bra på 6-7 timmars sömn i veckan.

  Varma tankar och kramar i parti och minut!

 4. catwomankitty skriver:

  Jag kommer ju aldrig ner i nån som helst djupsömn före kl 05. Då kanske jag sover nån timmes riktig djupsömn. Det är väl därför jag utan några som helt svårigheter sova till 12-13 tiden!
  Jag har dock problem med att somna oxå och har haft så länge jag kan minnas!1-2 tim är helt normalt att jag ligger innan jag somnar. Ibland orkar jag ligga kvar, ibland inte.

  Varma tankar och kramar till er båda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s