Svamel

Publicerat: måndag 30 januari, 2012 i allmänt blarr, dystymi, hjärnsläpp, kropp&knopp, livet i största allmänhet

Som så ofta är min hjärna inte mottaglig för mycket intryck! Att tex läsa en längre text är helt omöjligt! Orden slutar, efter en stund, att bilda meningar och blir bara enskilda ord, till slut utan innebörd! Detta innebär så klart att jag inte heller klarar att läsa så mycket bloggar eller annat. Dagstidningen som jag för tillfället har, bläddrar jag mest bara i. Läser kanske nån liten notis somverkar intressant men lika ofta tröttnar jag efter bara några meningar! Likadant när jag spelar datorspel av typen ”hidden object” Försöker jag läsa igenom hela listan med objekt som ska hittas får hjärnan spelet och går på övervarv och jag hittar INTE NÅGOT! Detsamma gäller tv-tittande. 1 timmes koncentration är max för att jag ska kunna hänga ed nåt sånär! Har svårt att följa intriger och vill helst att serier ska vara ”avslutande” i varje program. Att skriva i bloggen är oxå svårt eftersom jag efter en liten stund tappar tråden och tröttnar totalt på det jag skriver! Har svårt att ta mig från punkt A till punkt B! Ungefär här har hjärnan lagt ner mesta tankeverksamheten och tröttnat totalt så det är lika bra jag slutar svamla!!

kommentarer
 1. trollpulver skriver:

  Går det i perioder eller är det alltid så? Jag har i perioder väldigt svårt att få ordning på långa skrivna texter. Det är ofta relaterat till hur jag mår. Däremot kommer jag sällan ihåg något jag läst och kan aldrig redogöra i efterhand som andra tycks kunna.

  Idag kände jag ett behov av att gnälla av mig på Trynboka. Tror det beror på att jag är sjuk. Hoppas jag är frisk imorgon! *s* (det är nog fler som hoppas på det, skulle jag tro)

  Kramen!

 2. catwomankitty skriver:

  Förr gick det i perioder.Numera tycks det dock vara ett konstant tillstånd!
  Klarar numera sällan av att tex läsa en bok. Lyssna går däremot ganksa bra. Fast ibland tappar jag koncentrationer där oxå och har inte en aning om vad som har sagts!

  KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s